Gå videre til innhold
(Foto: Erik Ruud)
(Foto: Erik Ruud)

Pressemelding -

Kronprinsen besøker Bydel Stovner

Bydel Stovner får 18.august besøk av H.K.H. Kronprins Haakon.

Koronapandemien har preget Oslo sterkt siden mars 2020, og Bydel Stovner har vært særlig rammet av høye smittetall og konsekvenser for lokalsamfunnet.

Kronprinsen vil under besøket få høre mer om bydelens erfaringer med pandemien, med særlig søkelys på barn og unges situasjon. Mange ungdommer i bydelen har stått i førstelinje for å informere om og forebygge koronasmitten, som koronaverter og med frivillig innsats.

På programmet står blant annet møte med lokal ungdom, spasertur i nærmiljøet på Stovner og besøk til Stovner frivilligsentral.

Ordfører Marianne Borgen og leder for Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, er vertskap for besøket.

Tid: Onsdag 18. august kl. 14.00

Pressekontakt og påmelding:

Kommunikasjonsrådgiver i Bydel Stovner, Sarah Pierstorff, tlf. 99 01 10 88.

Det er påmelding for presse, send en e-post til sarah.pierstorff@bsr.oslo.kommune.no, innen tirsdag 17. august kl. 12.00. Presseprogram sendes akkreditert presse.

Pressemeldingen ble endret 17. august kl.09.44.

Emner

Regions


Bydel Stovner er en bydel i Oslo kommune som yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. Du kan lese mer om oss på vår facebookside og nettside

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel i nordre del av Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester med basis i innbyggernes opplevde behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen samfunnet er midt i slik at våre tjenester til en hver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo