Følg Bydel Stovner

Ungdomstilbud sommeren 2017

Nyhet   •   jun 09, 2017 11:00 CEST

Bilde fra møte i bydelsutvalget

Bydel Stovner har lang tradisjon for å ha tilbud til ungdom om sommeren. I år har bydelsutvalget vedtatt å ytterligere forsterke sommertilbudet. Det er avsatt inntil en million kroner til innsatsen.

Bydel Stovner har lært mye gjennom arbeidet med å etablere et nytt ungdomskonsept i det som i dag er bibliotekets lokaler og det er på bakgrunn av blant annet den kunnskapen vi nå arbeider med ungdomstilbud i sommer. 

Arbeidet følger tre strategier: 1. Generell forebygging. 2. Forsterke innsatsen for å fange opp utsatt ungdom. 3. Synlige voksne ute.

Det arbeides blant annet konkret med å få på plass en prøveversjon av ungdomskonseptet et sentralt sted på Stovner, øke uteteamets tilstedeværelse for å fange opp utsatt ungdom og samarbeid med andre om å øke tilstedelværelsen av voksne.

Vi har et tett samarbeid med politi, skoler og en rekke frivillige organisasjoner. Sommerarbeidet skal gi erfaring og kunnskap som kan brukes i arbeidet med å etablere et nytt ungdomskonsept til høsten. Det er også avgjørende at vi hele tiden forsøker å lære erfaringene slik at vi raskt endrer tilbud slik at det dekker de reelle behovene. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.