Følg Bydel Stovner

Samler inn innspill og gode ideer

Nyhet   •   jan 19, 2018 15:48 CET

SUKSESS: Stine Fritz Hals har fått inn gode ideer og innspill fra sine medarbeidere.

Bydel Stovner har et prosjekt gående om å samle inn ideer og innspill fra ansatte. Verktøyet som brukes heter Ideanote. Medarbeidere kan komme med innspill til flere kampanjer, som for eksempel har vært «Vet du om arbeidsprosesser som kan forbedres og forenkles?» eller «Hvordan ønsker du å bli møtt av det offentlige den dag du trenger tjenester fra oss?»

Stine Fritz Hals er avdelingssjef for forvaltning og hjemmetjenester i Bydel Stovner. Hun har hatt suksess blant sine medarbeidere med kampanjen «Stines sko», der medarbeiderne skulle komme med innspill til hvordan de ville gjort arbeidet dersom de var sjef for en dag. 

– Ideanote er et godt verktøy som lar medarbeiderne påvirke deres egen hverdag, forteller hun.

Siden september i fjor har medarbeidere i bydelen kunne svare på ni kampanjer i Ideanote. Da har de kommet med innspill, tanker og ideer på forskjellige temaer som har gått på medarbeiderne, arbeidsprosesser og innbyggere. Bydelen er inne i en prøveperiode som vil foregå i løpet av våren 2018. 

Stovner ønsker å gjøre det mulig å kunne leve gode liv. Derfor testes Ideanote ut – for å løfte fram ideer og synspunkter slik at det blir bedre for både ansatte og innbyggere. Omlag 250 medarbeidere har logget seg på og bidratt med ideer, kommentarer eller likes så langt. Det har kommet inn over 100 ulike ideer. Bydelen håper enda flere vil engasjere seg resten av prøveperioden slik at det dannes et godt grunnlag for å forbedre og utvikle tjenestene. 

– Jeg har fått inn gode forslag som jeg tar med meg videre i prosessen, smiler Fritz Hals. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.