Gå videre til innhold
Dansesalen på Vestliklubben er et av bydelens lokaler som lånes ut til frivillige aktiviteter
Dansesalen på Vestliklubben er et av bydelens lokaler som lånes ut til frivillige aktiviteter

Nyhet -

Ledige lokaler for frivillige organisasjoner høsten 2021

Nå kan frivillige organisasjoner søke om å få låne lokaler i Bydel Stovner høsten 2021. Utlån er gratis, søknadsfrist er 13.september 2021

Lokalene kan kun lånes ut til frivillige organisasjoner med organisasjonsnummer. Lokale organisasjoner vil bli prioritert.

Organisasjoner som får tildelt tid må skrive en lånekontrakt med bydelen. Organisasjonene må også forplikte seg til å ta hensyn til smittevernreglene. Hvor mange som kan være inne i et rom vil variere. Dette kommer an på smittesituasjonen i Norge og i Oslo.

I mars 2020 måtte vi stenge lokalene for frivillige organisasjoner på grunn av koronapandemien. Vi kan ikke utelukke å måtte stenge lokalene igjen, dersom situasjonen krever det. Om lokalene kan holdes åpne, er helt avhengig av smittespredningen.

Flere av bydelens lokaler som tidligere har blitt brukt av frivillige organisasjoner er ennå ikke klare for utlån. Lokalene vil imidlertid gjenåpne så snart det er praktisk mulig. Verdenshusets 1. etasje (oppe) vil trolig ikke være ledig for utlån før våren 2021. 

For å søke - bruk søknadsskjemaet under denne artikkelen - se "Relatert materiale".  

Søknaden må sendes innen 13. september til postmottak@bsr.oslo.kommune.no

Under kan du se hva som er av fasiliteter i det enkelte rom. Dansesaler/aktivitetsrom egner seg til dans, fysiske aktiviteter, yogakurs etc. Lokalene har speil, lydanlegg og gymsalgulv. 

Bydelen prioriterer organisasjoner som har faste aktiviteter.

Har du spørsmål? 

Send en e-post til  frivillighet@bsr.oslo.kommune.no

Dansesaler/aktivitetsrom

Kultursalen - Nedre Fossum gård

Adresse: Karl Fossums vei 1. 0984 Oslo.

Tilgjengelig hverdager kl. 17:00 – 22:00 og helger kl. 09.00 – 22:00

Ordinær kapasitet: Maks 40 personer. Kapasitet under nåværende koronasituasjon: maks 20 personer. Kultursalen har ikke garderobe eller dusjer.

Dansesal underetasje Verdenshuset Haugenstua.

Adresse: Ole Brumms vei 1. 0979 Oslo

Tilgjengelig fredager kl. 17:00 – 22:00

Lørdager kl. 18:15 – 22:00

Søndager kl. 09.00 – 22.00.

Ordinær kapasitet: Maks 20 personer. Kapasitet under nåværende koronasituasjon: maks 10 personer. Dansesalen har ikke garderobe eller dusjer.

Dansesal Vestli klubben.

Adresse: Vestlisvingen 188. 0969 Oslo.

Tilgjengelig fredager kl. 17.00-22.00

Lørdager kl. 18:15 – 22:00

Søndager kl. 09.00 – 22.00

Ordinær kapasitet: Maks 20 personer. Kapasitet under nåværende koronasituasjon: maks 8. personer. Dansesalen har ikke garderobe eller dusjer.

Kultursalen på Nedre Fossum gård, har plass til opp til 40 personer. 

Emner

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert materiale

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel i nordre del av Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester med basis i innbyggernes opplevde behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen samfunnet er midt i slik at våre tjenester til en hver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo