Følg Bydel Stovner

Høstferieaktiviteter i Bydel Stovner

Nyhet   •   sep 10, 2020 15:24 CEST

Bli med på en aktiv høstferie! Bydel Stovner tilbyr mange morsomme aktiviteter for barn og ungdom mellom 9 og 18 år i høstferieuka, fra mandag 29.september til torsdag 1.oktober. Påmelding til turene hos Blokk 58 torsdag 24.september. 

Dette er uka for deg som vil være i aktivitet, holde et høyt tempo og ha det kult. På grunn av begrenset plass på turene våre i år kan man kun melde seg på to aktiviteter. Dette for at flest mulig skal få vært med.

Husk å ta med mat og drikke til alle dager.

Turndag med Høybråten og Stovner IL (HSIL) - Mandag 28.09.

HSILs turngruppe gir deg mulighet til å prøve ut denne fantastiske idretten. Det blir høye svev, mye styrke, utfordrende balanseøvelser og veldig mye gøy. Alt dette under veiledning av dyktige instruktører.

TID: 10.00 – 15.00

PRIS: KR. 50,-

Høyt og Lavt Klatrepark Tryvann - Tirsdag 29.09.

Vi tar turen til Tryvann klatrepark. I klatreparken venter mange utendørs klatreinstallasjoner med ulik vanskelighetsgrad. Dette blir en dag med utfordringer for alle.

NB! Du må være over 140 cm og minimum 12 år for å være med på denne turen. Foresatte må være med ved påmelding og fylle ut et egenerklæringsskjema.

TID: 10.00 – 15.00

PRIS: kr. 100,-

Badeland - Onsdag 30.09.

Vi reiser til Østfoldbadet og har det kult i vannet hele dagen. Du må kunne svømme for å delta på denne turen og alle må fullføre en svømmetest ved ankomst Østfoldbadet. De som ikke viser tilstrekkelige svømmeferdigheter må sitte i hallen og vente til hjemreise.

TID: 10.00 – 16.00

PRIS: kr. 50,-

Tusenfryd - Torsdag 01.10.

Vi reiser til Norges største fornøyelsespark og har det gøy hele dagen.

For å melde deg på denne turen må du delta på minst en annen aktivitet denne uken.

TID: 12.00 – 18.00

PRIS: KR. 150,-

BINDENDE PÅMELDING. Kontakt oss gjerne på mail: aff@stovnerungdom.no

NB! Påmelding skjer kun ved oppmøte! Se brosjyre under artikkel for påmeldingsskjema. 

Påmelding på Blokk 58 - Torsdag 24.09. kl 16:00 - 17:30

(Adresse: Stovner senter 24b)

Stovner Rockefabrikk – gratis ferietilbud for deg mellom 11 – 17 år

Vi gjennomfører aktiviteter i studio, øvingsrom, på scene og i nærmiljøet. Vil du prøve sang, rap-, tekst- og beatproduksjon, instrumenter, karaoke, studioinspilling, å lage din egen sang, stå på en scene, spille med andre, lage en musikalsk gerilja-gruppe og spille i nærmiljøet, lære om lyd, lys og scene?

Rockefabrikken stiller med trygge voksne og flinke instruktører i et flott musikkhus med alt du trenger for å ha fine musikkdager på Stovner.

NB: Begrenset antall plasser, pga ekstraordinære smitteverntiltak.

Vi følger gjeldende veileder fra: www.musikk.no/smittevern

Meld deg på her.

Eller send SMS til 477 83 297

Via ferrata Synshorn i Jotunheimen

Fra 28.09.20 TIL 30.09.20

Mellom innsjøen Bygdin og Vinstervann ligger Synshorn. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp den bratte fjellsiden og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt rute som fører deg helt til topps på Synshorn. Navnet Via ferrata kommer fra Italia, der de bygde «jernvei» eller klatresti i fjellet under den første verdenskrigen. 

Her ble de etablert som del av stinettet mellom alpehyttene for å lette adkomsten til topper. Den moderne varianten av Via ferrata er en tilrettelagt rute med faste sikringsmidler som stålwire og stålbøyler. Dette gjør det mulig for folk uten klatreerfaring å ta seg opp en nesten loddrett fjellvegg.

NB! Aldersgrense på denne turen er 14 år.

Turen tar tre til fire timer og gir en luftig, men likevel trygg og oppleveelsesrik tur i fjellveggen, uten at du trenger kunnskap om tau og kiler.

Synshorn Via ferrata hever seg 400 høydemeter oppover fra utgangspunktet ved riksveien.

Avreise mandag 28.09.20 kl 12:00, tilbake 30.09.20 ca kl 17:00.

Ta kontakt på aff@stovnerungdom.no for påmelding og informasjon.