Følg Bydel Stovner

Del din idé og form hvordan vi jobber

Nyhet   •   sep 05, 2017 13:16 CEST

Slik kan det se ut hos deg. Kommenter en idé eller kom med en egen. Da blir vi bedre.

Vi som jobber i Bydel Stovner har en kjempeviktig jobb. Vi skal gjøre det mulig for våre innbyggere å leve gode liv. For å lykkes må vi dele ideer og synspunkter. Gode ideer må frem og dårlige løsninger må endres. Det får vi ikke til uten å dele. Nå prøver vi IdeaNote for å dele på tvers av bydelen.

Mange av oss har ønsket oss en mulighet til enkelt å kunne dele tanker og ideer om hvordan vi jobber sammen, og med innbyggerne. Vi prøver nå ut IdeaNote som er en digital plattform for å dele forslag og kommentere andres ideer. 

For at det skal fungere må vi alle dele de ideene vi har. Vi vil med jevne mellomrom lansere kampanjer for å diskutere både åpne og mer spissede problemstillinger i tillegg til at du kan komme med egne forslag.

Når noen deler sin idè, kan denne kommenteres og utvikles videre, og bli støttet opp med en “like”. Etterhvert som vi samler ideer kan vi kategorisere disse etter kriterier som popularitet, gjennomførbarhet, kost, relevans og andre kriterier. Ut i fra dette kan vi se hvilke forslag vi kan ta videre for en eventuell realisering.

Vi har stor tro på løsningene som kan komme av at vi alle aktivt bruker dette verktøyet og ser på dette som en mulighet til å avdekke behov hos oss selv og innbyggere som vi ellers ikke ville vært klar over.

Vi starter med oss selv. Hvis verktøyet fungerer godt kan vi invitere inn innbyggerne også. 

Hvis du lurer på noe så kan du sende en e-post til arild.amundsen@bsr.oslo.kommune.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.