Følg Bydel Stovner

Bydel Stovner deler ut midler til grønne tiltak

Nyhet   •   jan 22, 2019 11:46 CET

Det er mange gode grunner til at Oslo er europeisk miljøhovedstad. Vi fortsetter å skape en grønnere, varmere og mer skapende by med plass til alle. (bildet er fra Stovner, 2016)

Vi feirer at Oslo er europeisk miljøhovedstad 2019 og deler ut midler til grønne tiltak i bydelen. Har du en god idé for å bedre miljøet på Stovner? Send søknad innen 8. februar.

Vi ser etter tiltak innen ombruk, aktiviteter som støtter biologisk mangfold, miljøformidling, bærekraftig matkultur, urban dyrking, redesign av tekstiler/møbler, for å nevne noen eksempler.


Kriterier for å søke

Prosjektet må oppfylle følgende kriterier:

  • Prosjektet må ha forankring i bydelen og skje innenfor bydelenes grenser.
  • Prosjektet skal ha en klar miljøprofil og bidra til å bedre miljøet på kort og lang sikt.
  • Prosjektet skal skape en positiv miljøeffekt for nærmiljøet
  • Gjennomføres i 2019, men kan kobles til en langsiktig innsats ved at man bygger videre på eksisterende initiativ, nettverk og aktiviteter.

Hvem kan søke

Enkeltpersoner, grupper, organisasjoner, institusjoner, prosjekter, lokale lag og foreninger, sameier og borettslag med lokal forankring til bydelen kan søke. Bydelens egne tjenestesteder og kommunalt støttede virksomheter som fritidsklubber, sykehjem, eldresenter, frivillighetssentralen og lignende vil etter søknad også vurderes.

Les mer og last ned søknad

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.