Følg Bydel Stovner

Vinterferien i Bydel Stovner

Blogginnlegg   •   feb 11, 2019 09:22 CET

SKILEK: Det blir mye skilek i bunnen av Liabakken denne vinterferien. Bildet er tatt fra fjorårets arrangement med Skiforeningen.

Skal du være hjemme i vinterferien? Bydelen har flere aktiviteter du kan være med på!

Liabakken:

Går du i 4. -10. klasse i Stovner bydel? Vil du prøve snowboard, alpint eller langrenn? Det får du sjansen til hvis du melder deg på tilbudet til Bydel Stovner. Du kan låne utstyr av bydelen fra den nye utlånssentralen i bunnen av Liabakken hvis du ikke har ditt eget. Det er voksne til stede hele dagen, du blir servert varm lunsj og det er instruktører i skisporet alle dagene. Tilbudet er fra mandag 18. februar til torsdag 21. februar fra klokken 9 til 15. Du kan melde deg her. NB! Frist for påmelding med ferdig utfylt skjema er tirsdag 12. februar på Blokk 58 fra klokken 16-17.30. 

Skiforeningen arrangerer skileik for barn og voksne nederst i Liabakken lørdag 16. februar klokken 11 til 15, og mandag 18. februar til torsdag 21. februar fra klokken 10 til 15. Dette er for familier, barn, ungdom og voksne. Det blir skilek, langrennski for voksne, bål, lek og moro i snøen. Følg med på www.skiforeningen.no for mer informasjon.

Liastua:

Fredag 22. februar er det fotokurs på Liastua. Da kan du lære deg enkle triks for å ta gode bilder. Dette er for ungdom fra 13 til 20 år. Målet er å ta så mange fine bilder som mulig, og så lage en utstilling av det endelige resultatet. Dette skjer fra klokken 10 til 14. Tilbudet er gratis, og du blir servert lunsj, men du må huske å melde deg på.

Fredag 22. februar klokken 11.30 til 13 arrangeres det skogsyoga på Liastua. 

Stovner Rockefabrikk: 

Stovner Rockefabrikk har gratis ferietilbud til deg mellom 11 og 17 år som er hjemme i Bydel Stovner i vinterferien. Der kan du bli med på aktiviteter i studio, stå på scenen, prøve sang, rap-, tekst- og beatproduksjon, spille instrumenter, synge karaoke, lage din egen sang, eller lære om lyd, lys og scene. Rockefabrikken stiller med trygge voksne og flinke instruktører i et flott musikkhus med alt du trenger for å ha fine musikkdager på Stovner. Det serveres lunsj hver dag. Tilbudet er fra mandag 18. februar til fredag 22. februar klokken 9 til 15. Du må melde deg på via dette skjemaet

Stovner frivilligsentral:

Stovner frivilligsentral arrangerer tilbud for barn og voksne i vinterferien. Det blir skilek i Liabakken tirsdag 19. februar klokken 16.30. Stovner frivilligsentral er med sammen med Skiforeningen for å lage skilek for hele familien. Onsdag 20. februar blir det spill og moro inne på frivilligsentralen. De unge frivillige skal arrangere spill og moro for hele familien. Det blir servert tomatsuppe.

Du må melde deg på mandag 11. februar klokken 16.30 til 18.30 hos frivilligsentralen. Da får du også informasjon om andre tilbud du kan være med på gjennom året.