Gå videre til innhold
Vi har åpnet prosjektkontor på Vestli

Blogginnlegg -

Vi har åpnet prosjektkontor på Vestli

Områdeløft Vestli har i høst fått nye kontorer med møteplass i Vestlisvingen 196. Her kan innbyggerne møte dem som jobber med prosjekter tilknyttet Vestli, og delta på ulike aktiviteter.

– Vi har alltid ønsket å være tettere på befolkningen, og mener det er viktig at vi er til stede der de er, og da grep vi muligheten da disse lokalene ble ledige, sier teamleder Miriam Olsbø.

Områdeløft Vestli er en del av Groruddalssatsingen, og jobber blant annet for postive endringer i nærmiljøet, økt trivsel og trygghet. 

Lokalene trengte noen malingsstrøk, og litt hyggelig innredning. Det har de nå fått.
Legg merke til veggmaleriet av delbydelen i bakgrunnen.

Lokalet er i høyblokka Vestlisvingen 196, og har inngang på nordsiden av bygget via gangbro. Tanken er at lokalet skal fungere både som kontor for dem som jobber der, og som møtelokaler for resten av bydelsadministrasjonen, og ikke minst et sted hvor Bydelen kan møte befolkningen eller organisasjoner i området og skape aktivitet. 

– For et par uker siden startet vi «Skap og snakk» som er et uformelt møtested hvor man kommer sammen, lager enkle ting og blir kjent med hverandre, sier prosjektleder Gisken Sofie Nordgaard.

– Vi ønsker at lokalet skal være åpent og fleksibelt både for ansatte og innbyggerne, og at det skal være enkelt å stikke innom, skyter prosjektleder Inger Merete Wold inn. 

Inngang på nordsiden av bygget, over gangbroen.
Skap og snakk ble etablert som et tilbud for et par uker siden.

Gisken og Inger er to av fem prosjektledere som har tatt i bruk de nye lokalene. Også Ida Skjefstad, Hilde Henriksen og Thamer Al-Genaee har innlosjert seg i Vestlisvingen 196. I tillegg er det flere andre ansatte som vil være til stede på prosjektkontoret jevnlig, blant annet prosjektleder for Byutvikling i delbydel Vestli, Jens Melbye og prosjektleder for gründerprosjektet Stovner Busines Founders, Neha Naveen. 

– Utvikling skjer ofte i de uformelle møtene, ved kaffemaskinen eller i lunsjen, sier prosjektleder Jens Melbye. Derfor er det fint at vi nå har funnet et lokale hvor det er plass til flere.

Det er også opprettet en egen Facebook-gruppe tilknyttet Områdeløftet på Vestli. Her kan alle legge ut saker som angår Vestli, eller lese om tiltak og aktiviteter som foregår i de ulike prosjektene. Bli medlem her!

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo