Gå videre til innhold
(Foto: Jasmine Carter/Pexels.com)
(Foto: Jasmine Carter/Pexels.com)

Blogginnlegg -

Gratis samlivskurs hos RPH Stovner

Er det problemer eller konflikter i parforholdet ditt?  Delta på gratis samlivskurs på dagtid hos Rask Psykisk Helsehjelp Stovner, oppstart 13.januar.

RPH Stovner holder Bufferkurs i samarbeid med Familievernkontoret Oslo Nord.

Bufferkurs

Bufferkurs er et praktisk samlivskurs for par som ønsker å gå på kurs på dagtid. Kurset passer for par som har vært sammen lenge nok til å merke at de samme konfliktene ofte går igjen. Denne kursrekken passer for par som har lyst til å jobbe med å forstå hvorfor de er fanget i fastlåste mønstre og som er motiverte for å jobbe med forholdet. Kurset har også mye fokus på det som allerede fungerer bra i forholdet.

Kursdatoer:

 • Torsdag 13.januar kl.13-16
 • Torsdag 20. januar kl.13-16
 • Torsdag 27.januar kl.13-16
 • Torsdag 3. februar kl.13-16
 • Torsdag 10.februar kl.13-16

Påmelding

 • Påmelding skjer ved å kontakte Rask Psykisk Helsehjelp Stovner (RPH) på e-post, eller SMS, eller ringe oss. Telefon: 904 75 891.
 • RPH har telefontid mandag-fredag klokken 12:00-13:00. Hvis du ringer utenom telefontiden vår, kan du legge igjen en beskjed, så ringer vi deg tilbake. Du kan også kontakte oss via SMS eller e-post. Husk å ikke sende sensitive opplysninger på e-post. Sensitive opplysninger er for eksempel informasjon om helsen din. Du kan også ringe oss for å spørre mer om kurset, om du er usikker på om dette er for dere.
 • E-post: raskpsykisk@bsr.oslo.kommune.no
 • Kursholdere er Helene Faksvåg og Shoaib Kahn

Adresse: Stovner Senter, plan 3, inngang ved siden av Terrassen restaurant.

Smittevern

Kurset vil holdes i henhold til gjeldende smittevernregler. Det vil si at kurssamlinger kan bli gjennomført digitalt, eller at deltakere fordeles i ulike rom med tilstrekkelig avstand til terapeut/andre deltakere. Hvis dere sitter i karantene, kan dere delta digitalt. 

Innhold i kurset

Samlivskurset har vekt på:

 • å styrke følelsen av tilhørighet og hverdagskjærligheten
 • å tilby verktøy som kan gjøre det lettere å håndtere negative følelser, irritasjoner, konflikter og personlighetsforskjeller
 • å gi kunnskap om hva som skaper gode parforhold
 • å gi innblikk i hvordan man kan ivareta lyst og seksualitet i varige forhold

Kurset er praktisk og mye av tiden vil parene sitte og jobbe med øvelser. Kurset tar for seg ulike temaer tatt opp av kursholder (10-30 min), så vil parene sitte for seg selv på eget kontor og jobbe med øvelser som handler om temaet. Kursholder vil gå rundt og veilede parene hvis de ønsker/trenger det. Parene vil sitte en del alene under øvelsene og man må derfor kunne sitte alene i samme rom og jobbe med oppgaver uten at konflikter kommer ut av kontroll.

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert materiale

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo