Gå videre til innhold
Foto: BUA Sentralt
Foto: BUA Sentralt

Blogginnlegg -

Gode tider for BUA Stovner

Siden åpningen 13. januar har BUA Stovner også i år vært svært godt besøkt – noe utlånstallene fra januar og februar bekrefter.

Det har så langt vært en god vintersesong som har lagt til rette for mye aktivitet i området rundt BUA. Dette vises i tallene for hvor mye utstyr som har blitt lånt ut: i perioden 13. januar – 23. februar ble det lånt ut hele 1756 utstyrsenheter. Dette gjør at BUA Stovner i den perioden var på 2. plass av utlånssentralene i Oslo.

Leder for BUA Stovner, Ole Edvard Weisæth i HSIL Alpint, er også svært fornøyd med årets BUA-sesong så langt:

– BUA har hatt mange besøkende og det har vært en hektisk sesong så langt. Det er et stort behov i bydelen etter utstyr og det er derfor svært gledelig at vi nå har fått et tilsagn fra BUA sentralt på 100 000 kroner, som vil bli brukt til å supplere med mer utstyr. Det har også vært skikkelig trøkk i Liabakken i januar og februar.

Åpningen av BUA Stovner og Liabakken 13. januar: Leder for Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, og byråd for kultur, idrett og frivillighet, Omar Samy Gamal.

Status på BUA-prosjektet

– Nå jobber vi med å kartlegge hvordan andre utlånssentraler i Oslo organiserer drift for å ha et sammenligningsgrunnlag for videre drift av BUA Stovner. Det lover også godt for BUA sin fremtid at så mange benytter seg av tilbudet, sier prosjektleder for BUA i Bydel Stovner, Nora Sperre Vangsnes.

Hun vil gjerne invitere befolkningen på Stovner til å komme med innspill, ønsker og erfaringer med BUA Stovner.

– Vi ønsker å involvere befolkningen for å utvikle tilbud som treffer bydelens behov og ønsker. Er det f.eks. utstyr eller tilbud du savner i BUA? Ta gjerne kontakt! 

Kontaktperson: 

Prosjektleder Nora Sperre Vangsnes

E-post: nora.vangsnes@bsr.oslo.kommune.no

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Nora Sperre Vangsnes

Nora Sperre Vangsnes

Prosjektleder, seksjon nærmiljø Idrett og friluftsliv 940 29 643
Caroline Rømming Varmbo

Caroline Rømming Varmbo

Seksjonsleder, seksjon nærmiljø 907 30 124

Relaterte nyheter

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo