Følg Bydel Stovner

Gode tider for BUA Stovner

Blogginnlegg   •   mar 10, 2021 08:30 CET

Foto: BUA Sentralt

Siden åpningen 13. januar har BUA Stovner også i år vært svært godt besøkt – noe utlånstallene fra januar og februar bekrefter.

Det har så langt vært en god vintersesong som har lagt til rette for mye aktivitet i området rundt BUA. Dette vises i tallene for hvor mye utstyr som har blitt lånt ut: i perioden 13. januar – 23. februar ble det lånt ut hele 1756 utstyrsenheter. Dette gjør at BUA Stovner i den perioden var på 2. plass av utlånssentralene i Oslo.

Leder for BUA Stovner, Ole Edvard Weisæth i HSIL Alpint, er også svært fornøyd med årets BUA-sesong så langt:

– BUA har hatt mange besøkende og det har vært en hektisk sesong så langt. Det er et stort behov i bydelen etter utstyr og det er derfor svært gledelig at vi nå har fått et tilsagn fra BUA sentralt på 100 000 kroner, som vil bli brukt til å supplere med mer utstyr. Det har også vært skikkelig trøkk i Liabakken i januar og februar.

Åpningen av BUA Stovner og Liabakken 13. januar: Leder for Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz, og byråd for kultur, idrett og frivillighet, Omar Samy Gamal.

Status på BUA-prosjektet

– Nå jobber vi med å kartlegge hvordan andre utlånssentraler i Oslo organiserer drift for å ha et sammenligningsgrunnlag for videre drift av BUA Stovner. Det lover også godt for BUA sin fremtid at så mange benytter seg av tilbudet, sier prosjektleder for BUA i Bydel Stovner, Nora Sperre Vangsnes.

Hun vil gjerne invitere befolkningen på Stovner til å komme med innspill, ønsker og erfaringer med BUA Stovner.

– Vi ønsker å involvere befolkningen for å utvikle tilbud som treffer bydelens behov og ønsker. Er det f.eks. utstyr eller tilbud du savner i BUA? Ta gjerne kontakt! 

Kontaktperson: 

Prosjektleder Nora Sperre Vangsnes

E-post: nora.vangsnes@bsr.oslo.kommune.no