Gå videre til innhold
Prosjektleder Iselin Havstein Glover veileder unge i jobbsøk digitalt
Prosjektleder Iselin Havstein Glover veileder unge i jobbsøk digitalt

Blogginnlegg -

Digital veiledning på Jobbsenter for unge

De siste månedene av 2020 har Jobbsenter for unge måttet holde stengt på grunn av korona, men veiledningen har prosjektet likevel klart å opprettholde. Tilbudet har fått god respons fra de unge arbeidssøkerne. 

– Vi har fått veiledet en god del unge digitalt i hvordan man søker jobber, sier prosjektleder, Iselin Havstein Glover.

På en måned har jobbsenteret hatt 31 veiledninger via Teams, og tilbakemeldingene er gode. 

– Mange er veldig takknemlige for denne veiledningen, og vi får hyggelige tilbakemeldinger, sier prosjektmedarbeider Magali Hytten. 

Tilbakemelding fra gutt, 19 år: «Takk for hjelpen, det betyr utrolig mye for meg. Jeg skal selvfølgelig si ifra hvis jeg får et intervju.» 

Det er like mange gutter som jenter som benytter seg av den digitale veiledningen, og de fleste er i aldersgruppen 17-20 år. I veiledningene går de gjennom hvordan man skriver en god søknad eller CV, hvor man kan finne ledige stillinger og analyserer stillingsutlysningene. Ungdommene får også veiledning og trening i forkant av jobbintervjuer. 

– Vi håper flere tar kontakt, og vil ha veiledning, selv om den nå må være digital, sier Magali.

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Iselin Glover

Prosjektleder Jobbsenter for unge 477 90 878

Relaterte nyheter

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel i nordre del av Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, kultur, helse og en rekke andre av kommunens primæroppgaver til befolkningen på Stovner. For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester med basis i innbyggernes opplevde behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen samfunnet er midt i slik at våre tjenester til en hver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo