Gå videre til innhold
BUA Stovner er en av de mest populære utlånssentralene i Oslo.
BUA Stovner er en av de mest populære utlånssentralene i Oslo.

Blogginnlegg -

BUA Stovner åpner for vinteren

Søndag 19. desember kl. 11:00 åpner BUA Stovner i Liabakken. I BUA kan du låne langrennsski og alpinski – helt gratis. I år som i fjor blir det også gratis skiheis.

Alt ligger til rette for en strålende vintersesong i Liabakken. Alpingruppa i Høybråten og Stovner IL har lagt ned mye arbeid i forkant av åpningen for å legge tilstrekkelig med snø, slik at anlegget kan åpnes i det juleferien nærmer seg med stormskritt.

Åpningstider for BUA Stovner vintersesongen 2021/2022:

  • Tirsdag: kl. 17:00 – 20:30
  • Torsdag: kl. 17:00 – 20:30  
  • Lørdag og søndag: kl. 11:00 – 17:00

Liabakken skisenter holder åpent mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 17:00 – 20:30 og helger kl. 11:00 – 17:00.

Ønsker du å låne utstyr, husk å ta med legitimasjon. Er du under 18 år, ta med mamma eller pappa. Dette gjelder kun førstegangsregistrering for utlån.

Følg smittevernreglene, vis hensyn til andre og hold avstand. På grunn av koronarestriksjonene er varmestua stengt, og WC kun åpent for ansatte. 

Velkommen til BUA Stovner og Liabakken!

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo