Gå videre til innhold
Sunniva Opsahl er prosjektleder for Ung hverdag i Bydel Stovner
Sunniva Opsahl er prosjektleder for Ung hverdag i Bydel Stovner

Blogginnlegg -

Bli kjent med Sunniva - prosjektleder for Ung hverdag

Sunniva Opsahl startet i vår som ny prosjektleder for prosjektet Ung hverdag, og denne dama har ikke ligget på latsiden siden da. 

Helt siden april har hun jobbet intenst med årets sommerjobbrigg hvor Bydel Stovner, har gitt jobb til nesten 300 ungdommer i løpet av sommeren. 

Sunniva kommer opprinnelig fra Østfold, men har studert og bodd i Oslo i over 20 år. Nå bor hun i Nordre Follo med to barn på fire og sju år og samboeren. Før hun startet i Bydel Stovner hadde hun et vikariat som kurskoordinator/rådgiver i KA arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter. Hun hadde da permisjon fra stillingen som miljøterapeut i seksjon fritid i Bydel Søndre Nordstrand, hvor hun jobbet i nesten 14 år med undervisning, sommerjobbprosjekt, og forskjellige utviklingsprosjekter tilknyttet drift og aktivitetene ved miljøsenteret Søndre Aas gård.

– Jeg søkte jobben som prosjektleder i Bydel Stovner fordi jeg ønsket nye utfordringer og muligheten til å fordype meg fullt og helt i et prosjekt. I tillegg synes jeg Groruddalssatsningen er et spennende program, og jeg ville gjerne lære mer om metodikken og arbeidet som gjøres her, forteller Sunniva.

Sommerjobb med grønt vedlikehold i bydelen

Prosjektet Ung hverdag

Prosjektet Ung Hverdag skal bidra til at ungdom får muligheter til å kvalifisere seg i arbeidslivet, oppleve en meningsfull fritid som gir dem kompetanse for fremtiden, og tro på egne ferdigheter. 

I tillegg til koordinering av sommerjobbtilbudet, testet prosjektet også ut et julejobbtilbud i fjor, for ungdom som er i verken utdannelse eller jobb. Bydelen fikk inn totalt 94 søknader, hvor 20 personer fikk et jobbtilbud for fire uker i november.

– Det er et utrolig givende arbeid, sier Sunniva, som gleder seg til å bli enda bedre kjent med bydelen og alle som jobber her.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882
Sarah Pierstorff

Sarah Pierstorff

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 99011088

Relatert innhold

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo