Følg Bydel Stovner

Velkommen til Stovner bydelstorg!

Nyhet   •   feb 25, 2020 08:00 CET

Neha Naveen, Gry Lindland og Even Widegren jobber i Bydel Stovner og tar gjerne imot spørsmål og innspill på det nye bydelstorget.

Nå kan innbyggere i Bydel Stovner få hjelp og informasjon om bydelens tilbud og tjenester på Stovner Senter. Bydelen har åpnet Stovner bydelstorg i 2.etasje, rett ved Deichman Stovner.

Har du spørsmål om f.eks. barnehage, eldretjenester, frivillig aktivitet eller tilbud for barn og ungdom kan du snakke med ansatte fra bydelen på Stovner Senter. Vi gir informasjon og kan hjelpe til med søknadsskjemaer o.l., og har pc tilgjengelig.

Stovner bydelstorg skal være et møtepunkt mellom folk som bor på Stovner og bydelen. Derfor tar vi gjerne imot innspill og forslag om hva Bydel Stovner kan bli bedre på, og om hvilke behov og ønsker som finnes hos innbyggerne våre. Stovner bydelstorg tar også gjerne imot informasjon om prosjekter og aktiviteter som foregår i bydelen.

Bydel Stovner har de siste åra satset på digitalisering, blant annet med en digital veileder for seniorer, «Helseveiviseren». På bydelstorget  gis det hjelp og veiledning til digitale verktøy og søknadsskjemaer. 

Stovner bydelstorg har særskilte tema i ukene framover:

  • Uke 9: Barn og unge
  • Uke 10 og 11: Eldre
  • Uke 12 og 13: Frivillighet


Åpningstider uke 9:

  • Tirsdag: kl.10.00 - 17.00
  • Onsdag, torsdag, fredag: kl.10.00 - 15.00

Stovner bydelstorg er et nytt tilbud fra Bydel Stovner som ennå er i utprøvingsfasen, så innhold, funksjoner og åpningstider vil kunne endres etter hvert.

Kontaktperson: Teamleder Caroline Rømming Varmbo, tlf. 907 30 124,  

e-post: caroline.romming@bsr.oslo.kommune.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.