Følg Bydel Stovner

Mellom 15 og 25 år og bor på Vestli? Vil du være med i Vestlirådet?

Nyhet   •   okt 19, 2017 08:50 CEST

Vestli har mange ressurspersoner og tradisjon for frivillighet. For å kunne sikre gode og riktige tiltak er det viktig at vi har et godt kunnskapsgrunnlag og folk med stor lokalkunnskap til å være med å forme satsingen. Vi søker derfor to ungdomsrepresentanter til vår lokale ressursgruppe på Vestli. Er det deg? 

Vi gjennomfører i disse dager en kartlegging – en stedsanalyse – i samarbeid med Arbeidsforskningsinstituttet og NIBR. I tillegg til kartleggingen har Bydelsutvalget besluttet at det skal etableres en lokal ressursgruppe bestående av ulike representanter fra Vestli. Disse vil ha følgende mandat:

  • Bidra med lokalkunnskap og gi råd til arbeidet med Groruddalssatsingens delprogram for nærmiljø i delbydel Vestli
  • Mobilisere lokale ressurser og relevante aktører   
  • Bidra til å informere om satsingen og skape entusiasme i befolkningen

Ungdommen er en viktig målgruppe i ny satsing, og vil derfor også være en viktig bidragsyter når det gjelder lokalkunnskap og innspill.

Vi søker derfor 2 ungdomsrepresentanter til vår lokale ressursgruppe på Vestli.

Er du mellom 15 og 25 år, bor på Vestli, er engasjert og har lyst til å bidra? Send en epost til postmottak@bsr.oslo.kommune.no og fortell oss hvorfor du kunne tenke deg å være med!

Frist onsdag 25.oktober.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.