Følg Bydel Stovner

​Lurer du på hva du skal finne på til helgen?

Nyhet   •   jun 15, 2018 17:59 CEST

BILDETEKST: KULTURHELG: Denne helgen er det mye å finne på i Stovner bydel.

Bli med på en skikkelig kulturfest i Bydel Stovner.

Lørdag 16. og søndag 17. juni er det duket for en stor kulturhelg. Det hele «kickstarter» på lørdag med festivalen «Beats & Treats» i Fossumparken – det blir matboder, musikk, danseoppvisning og aktiviteter for store og små fra klokken 13 til 17. Arrangementet er i samarbeid med Damini House of Culture, Stovner senter, OXLO og Bydel Stovner.

Samme dag er det torgfest utenfor Verdenshuset på Haugenstua. Der blir det sang- og danseoppvisning, ansiktsmaling, tegneworkshop og aktiviteter i regi av frivillige organisasjoner. På Haugenstua begynner festlighetene klokken 13 og varer til klokken 16.

Tradisjonen tro feires familiedagen på Bånkall gård førstkommende søndag, i samarbeid med Bydel Grorud. Da våkner den gamle skysstasjonen til live med aktiviteter for hele familien, enten man vil ri på hest, høre på lokalhistoriske foredrag, stikke innom salgsboder med kunsthåndverk eller få en omvisning i urtehagen. Moroa begynner for alle klokken 11 og varer til klokken 16. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.