Følg Bydel Stovner

Ledersamling for digitalisering

Nyhet   •   mar 02, 2017 09:45 CET

Utsikten over ledersamling fra miksepulten

1. mars samlet Bydel Stovner alle bydelens ledere for å snakke om digitalisering og hvordan vi kan forme gode tjenester i fremtiden. Hva betyr dette for oss og hvordan kan vi lene oss fremover slik at vi klarer å ta det digitale steget? Finansbyråd Robert Steen var en av gjestene som ga nye perspektiver på jobben som ligger foran oss.

Samlingen bygget på premisset om at vi nå var i 2020 og så bakover på hva vi hadde gjort for å lykkes fra 2016 og fremover. Scenen var radioprogrammet "ukeslutt med Guri" hvor finansbyråd Steen og flere var "gjester". 

Etter radiosendingen presenterte finansbyråden sitt målbilde "Tim" og Silvia Seres presenterte tanker om fremtiden og hva den bringer som virkelig ga noe å tenke på. 

I løpet av samlingen ble det gjennomført et gruppearbeid hvor alle ble utfordret på muligheter og utfordringer. Svarene fra gruppearbeidet er med oss videre i utformingen av hvor neste skritt går. Mer informasjon om det kommer. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.