Følg Bydel Stovner

Høstferieprogrammet på Stovner er klart!

Nyhet   •   sep 11, 2019 11:11 CEST

Aktiv ferie og fritid i Bydel Stovner har flere tilbud til deg som er mellom 9 og 18 år, bosatt i Stovner bydel og som ønsker å holde på med mye når det er skolefri. Bli med på en uke fylt av action og moro.

Turndag med Høybråten og Stovner Idrettslag (HSIL):  

HSIL turngruppe gir deg muligheten til å prøve ut turn i nye lokaler på Rommen. Det blir høye svev, mye styrke, utfordrende balanseøvelser og veldig mye gøy. Alt dette under veiledning av dyktige instruktører.

Når: Mandag 2. oktober klokka 10.00 – 15.00

Tur til Østfoldbadet

Reisen går til Østfoldbadet for å ha det kult i vannet hele dagen. Du må kunne svømme for å delta på denne turen, og alle må fullføre en svømmetest ved ankomst Østfoldbadet. 

Når: Tirsdag 3. oktober klokka 10.00 – 16.00

Høyt og lavt klatrepark 

Turen går til Skandinavias største klatrepark som ligger i Lardal – Vestfold. I klatreparken venter over 100 utendørs klatreinstallasjoner med ulik vanskelighetsgrad. Dette blir en dag med utfordringer for alle. NB! Du må være over 140 cm og minimum 12 år for å være med. Foresatte må være med ved påmelding og fylle ut et egenerklæringsskjema. 

Når: Onsdag 4. oktober klokka 09.00 – 17.00

Tur til Tusenfryd 

Reisen går til Norges største fornøyelsespark. For å melde deg på denne turen må du delta på minst én annen aktivitet denne uken.

Når: Torsdag 5. oktober klokka 12.00 – 18.00

Påmelding må skje hos Blokk 58 torsdag 26. september klokka 16:00 - 17:30.

(Adresse: Stovner senter 24b)

NB! Det er et begrenset antall plasser på hver aktivitet, så vær tidlig ute med påmeldingen. Man kan betale med kort. Aktiv ferie og fritid tar ikke ansvar for påmeldinger eller penger som leveres andre steder enn som nevnt ovenfor. Husk klær som passer den aktiviteten du har meldt deg på!

Du kan laste ned brosjyren her

Action city workshop i høstferien!

Hos Blokk 58 i høstferien har du muligheten til å være med Action City på tre workshoper som handler om å være med å endre og forbedre byen og nabolaget vårt. De er åpne for alle ungdommer mellom 15-18 år. Det er tre workshoper, du kan være med på én, to eller alle tre.

Slampoesi tirsdag 1.oktober - kl. 11.00 - 15.00 med Marius Abrahamsen. Antall plasser: 10

Mediaworkshop - kan du høre stovner? Onsdag 2. oktober og torsdag 3. oktober - kl. 10.00 – 15.00.  Lyd- musikk- foto- og videoworkshop med musiker, scenograf og tekniker

fra Performing Arts Collective (PAC).  Antall plasser: 12

Digital kunst over reklame fredag 4.oktober - kl. 10.00 – 15.00. 

Workshop med bruk av snapchat og photoshop med kunstneren Jordan Seilor og Subvertising Norway. Antall plasser: 12. Obs! Workshopen vil holdes på engelsk.

Påmelding: Førstemann til mølla gjelder! Alle workshopene er gratis, og inkluderer lunsj. All aktivitet vil skje på Blokk 58, adresse Stovner Senter 24B.

Påmelding gjøres ved å sende e-post med fullt navn, alder, skole, telefonnummer til: actioncity@growlab.no. Workshopene er en del av prosjektet «Action City», arrangeres av Growlab Oslo i samarbeid med Aktiv ferie og fritid i Bydel Stovner og med støtte fra Oslo kommune og Kulturrådet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.