Følg Bydel Stovner

Bli med i utviklingen av chatbot for helsestasjonen

Nyhet   •   nov 27, 2017 16:22 CET

BLI MED: Bydel Stovner inviterer til testing av ny chatbot-tjeneste for helsestasjonen.

Det er tidvis enorm pågang for å komme i kontakt med helsestasjonen. For å avlaste noe av denne pågangen utvikler Bydel Stovner, i samarbeid med andre bydeler, en chatbot som vil være tilgjengelig på mobil eller datamaskinen hele døgnet. 

Det er en chat-robot som vil prøve å forstå spørsmålet og svare basert på informasjon og svar lagt inn av helsepersonell. Den kan også henvise til andre sider for mer informasjon, og dette er pålitelige kilder.

Som et ledd av videreutviklingen, vil vi gjerne ha deg med på brukertesting. Det er for å nå bredere ut til befolkningen og få tilbake mer data om hvor godt chatboten fungerer, og hvor lett den er å bruke. Sjekk ut chatboten her (du finner chatboten nederst i høyre hjørne): https://ok.helsebot.no/

Chatboten er enda i utviklingsfasen, og bydelen ønsker at så mange som mulig tester den ut. Svar gjerne på spørreundersøkelsen som følger med. Den finner man her: https://no.surveymonkey.com/r/helsechatbot

Bydel Stovner og våre samarbeidspartnere setter stor pris på hjelpen!

Lenkene vil være aktive til 10. desember. Deretter skal tilbakemeldinger og data samles inn. Dette skal bli brukt i videreutviklingen.

Lykke til! 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.