Følg Bydel Stovner

Velkommen til åpning av Vestlilabben

Blogginnlegg   •   feb 07, 2019 12:30 CET

Fra brukermedvirkning på Vestlitorget 3.november 2018

Gjennom brukermedvirkningsmøtene som ble gjennomført på Vestli i fjor høst/vinter kom det frem at mange i delbydelen savner et sted hvor de kan møtes, ta en kopp kaffe og arrangere egne aktiviteter. Bydel Stovner ønsker derfor å åpne opp lokalene i Vestlisvingen 188 for denne typen aktivitet i en prøveperiode fram til juni.

Per i dag brukes lokalene i Vestlisvingen 188 av avdeling for oppvekst, seksjon fritid, til junior- og ungdomstilbud. Lokalene er med andre ord full av aktivitet på ettermiddagstid både mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Dette vil vi fortsette med. På dagtid derimot står lokalene i stor grad tomme, og dette gir muligheter for flerbruk!

Hva er Vestlilabben?

Tanken er å åpne opp lokalene når de ikke er i bruk, slik at befolkningen selv skal kunne fylle dem med innhold. Enten man ønsker å komme innom og ta en kopp kaffe, eller man ønsker å arrangere f. eks et strikkekurs, eller om man trenger et rom til å gjennomføre et styremøte. Mulighetene er mange! Poenget er at lokalene skal være tilgjengelig og åpne slik at de kan utnyttes bedre.

Har du innspill, en idé eller lyst til å bidra med noe? Kom gjerne innom for en prat når lokalene er bemannet av bydelens kontaktperson.

Vestlilabben åpner onsdag 13.februar kl. 17.30.

Det vil bli enkel servering og uformell stemning, med mulighet for å stille spørsmål og/eller komme med idéer og forslag.

Åpningstider når Vestlilabben er bemannet (etter 13.februar):

Onsdag: kl. 13.00 - 15.30

Torsdag: kl. 9.00 - 13.30

Fredag: kl. 9.00 - 15.30

Åpningstidene kan bli justert etter behov.

Utenom de oppsatte åpningstidene er det fint om man tar kontakt via e-post eller telefon da personlig oppmøte ikke er mulig.

Etter nærmere avtale vil lokalene også kunne lånes ut når de er ubemannet.

Kontaktinformasjon Vestlilabben:

Prosjektmedarbeider, Allan Gloinson

Epost: allan.gloinson@bsr.oslo.kommune.no

Mobil: 948 27 497


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.