Gå videre til innhold
FORNØYD: Eli Sætre Follerås er glad for at folk bruker det nye biblioteket på Stovner.
FORNØYD: Eli Sætre Follerås er glad for at folk bruker det nye biblioteket på Stovner.

Blogginnlegg -

Stovner bibliotek har satt besøksrekord – i hele byen

Fra januar til april i år har Deichman Stovner hatt over 130.000 besøkende i de nye lokalene på Stovner senter og er den mest besøkte filialen i hele byen. Seksjonsleder Eli Follerås føler de har truffet en nerve.

Det nye biblioteket på Stovner åpnet i januar i år. Besøkstallet er allerede over tre ganger så høyt som året før.

– Det er kjempegøy at det har gått så bra. Vi føler vi har truffet blink ved at så mange har lyst til å være her, sier Follerås.

De har allerede fått stamgjestene på plass i de mange sofaene og stolene i det over 1100 kvadratmeter store lokalet.

– Vi ser at folk liker å være her lenge. Det er noe av det vi ønsket, at folk kan sette seg ned og lese eller gjøre oppgaver i flere timer, sier hun.

Tidligere lå biblioteket i Stovner senter 24 b, der det nå har åpnet et nytt fritidstilbud for barn og unge fra 9 til 18 år.

– Jeg er spent på hvordan barn og unge kommer til å bruke tilbudene fremover, og hva det har å si for oss. Det er så gøy å se området transformere seg. Vi har mange gode tilbud i bydelen nå, smiler seksjonssjefen.

Emner

Kategorier

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo