Gå videre til innhold
Foto: Umit Sebastian Stenseth
Foto: Umit Sebastian Stenseth

Blogginnlegg -

​Skal lage og vise fram 200 portretter av Stovners ungdom

Prosjektet StovnerLove handler om å la ungdommen fortelle sin historie og om sin identitet. Målet er å samle 15 ungdommer i alderen 15 til 19 år fra ulike deler av ungdomsmiljøet i bydelen. Sammen skal de lage en installasjon av Stovner, som skal bestå av 200 portrettbilder med tilhørende tekst. Alt skal lages av ungdommen selv.

Resultatet skal blant annet stilles ut på Miniøya, Kulturfest Tøyen, Sentralen i Oslo sentrum, det nye biblioteket Deichman Stovner og Fossum kirke.

Ungdommene som deltar vil få innføring i temaer som identitet, selvledelse og foto i samarbeid med stiftelsen Fundatum. Dette vil vise fram en sterk og mangfoldig ungdomsgruppe fra Stovner.

Prosjektet gjennomføres av Bydel Stovner i samarbeid med blant annet fotograf Akam1k3 (Michael Ray Vera Cruz Angeles), Stiftelsen Fundatum og flere.

Følg med for mer informasjon og fremdrift. 

Emner

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo