Følg Bydel Stovner

Sjakk og lørdagskafé på Vestli

Blogginnlegg   •   apr 07, 2019 16:18 CEST

Vestli sjakklubb arrangerte for litt siden sin første klubbkveld på Vestlilabben. Mange av klubbens medlemmer var innom, og sammen med styreleder, Sadiq, fikk de med seg både pizza og noen partier med sjakk. Sjakklubben vil i tiden fremover benytte seg av lokalene til Vestlilabben i Vestlisvingen 188 onsdager mellom klokken 16 og 17.

Lørdagskafé

Førstkommende lørdag 6.april ble det arrangert lørdagskafé i lokalene til Vestlilabben. Kaféen bemannes av ungdommer fra ungdomsklubben på Vestli, og vil være åpen fra kl.10.30 til kl.13.30. Det vil bli servert kaffe, te og litt til, - helt gratis! Blir tilbudet populært nok, kan det jo kanskje bli en ukentlig aktivitet.

Språkkafeen utvides

I fem uker har ildsjel, Wenche Bjerke, arrangert språkkafé for kvinner hver torsdag fra klokken 09.00 til klokken 11.15. Tilbudet har vist seg å være svært populært, og vil derfor fortsette frem til juni. Er du nysgjerrig, ta turen innom.

Åpningstidene reduseres

Da Vestlilabben åpnet i midten av februar var lokalene bemannet av en prosjektmedarbeider tre dager i uken, og dørene var åpen for befolkningen for både spørsmål, diskusjon eller en kaffekopp. Etter syv ukers utprøving ser vi at besøkstallene er så pass lave i disse åpningstidene at vi må gjøre noen endringer. En tilstedeværelse i lokalene er fortsatt viktig, men lokalene vil fra i dag av kun være bemannet onsdager mellom klokken 11.00 og 16.30. Det vil fortsatt være mulig å låne lokalene på andre tidspunkt, men dersom man ønsker kontakt med prosjektmedarbeider utenom åpningstidene, må man benytte seg av e-post eller telefon.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.