Gå videre til innhold
Over 4000 jaktet på stolper i år

Blogginnlegg -

Over 4000 jaktet på stolper i år

Stolpejakten er et gratis helsetilbud for alle bydelene i Groruddalen. Bydel Stovner har vært med å støtte prosjektet. 

I 2017 ble det registrert 4227 deltakere som besøkte 88 turmål i Groruddalen hele 94.455 ganger. I 2015 var målet 1000 deltakere. Bydel Grorud har hatt det koordinerende ansvaret for Stolpejakten i Groruddalen. Alle bydelene har hatt en hovedansvarlig for koordinering av blant annet postplasseringer. I 2017 var så og si alle stolpene i Groruddalen tilknyttet en kulturhistorie. Premiene ble delt ut på Grorud senter 11. november. Nå skal det planlegges for nye turmål i 2018 – og Stovner er med på laget!

Dette er stolpejakten:

Stolpejakten er et fysisk og spennende lavterskeltilbud.

Man kan finne stolper i sitt nærområde, registrere med en app, og være med i trekningen av fine premier.

Bak Stolpejakten i Groruddalen står Lillomarka Orienteringslag og samarbeidspartnerne Bydel Alna, Bydel Bjerke, Bydel Grorud, Bydel Stovner, Groruddalssatsingen og Akers Avis Groruddalen. 

Les mer om Stolpejakten her: http://bit.ly/2Ahk6Qh

Emner

Kontakter

Thomas Wrigglesworth

Thomas Wrigglesworth

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 95877882

Bydel Stovner

Bydel Stovner er en grønn og levende bydel nord i Groruddalen i Oslo. Vi vil være et trygt og inkluderende lokalsamfunn som innbyr til aktivitet, sosialt engasjement og dialog. Vi yter tjenester innen eldreomsorg, oppvekst, sosiale tjenester, helse og en rekke andre av kommunens oppgaver til befolkningen på Stovner.
For å sikre best mulig og riktigst mulige tjenester er vi opptatt av å stadig utvikle våre tjenester sett fra innbyggernes behov. Vi har ambisjoner om å være med på den store digitale utviklingen i samfunnet, slik at våre tjenester til enhver tid er så gode som mulige.

Bydel Stovner
Karl Fossums vei 30
0985 Oslo