Følg Bydel Stovner

Fem ting å vite om Faguke for medarbeidere i Helse, aktivitet og mestring (HAM)

Blogginnlegg   •   okt 15, 2018 14:25 CEST

En ny faguke med inspirasjon og læring for HAM går av stabelen 29. oktober. Det er fortsatt noen dager igjen før påmeldingsfrist går ut 19. oktober.

Vi i kommunikasjonsstaben snakket med May-Britt Skaalbones Næss, Fag- og Kvalitetsrådgiver i avdeling Helse, aktivitet og mestring for å høre mer om programmet for det kommende arrangementet.

  • 1. Hva er grunn til at dere arrangerer faguke?

-Uansett hvor erfarne vi er, er det alltid inspirerende og nyttig å lære noe nytt. I tillegg er det en mulighet å ta avbrekk fra hverdagen og oppleve noe hyggelig sammen med kollegaer. Jeg har hørt at det alltid har vært et populært initiativ.

  • 2. Hva kan medarbeidere i HAM forvente å lære i løpet av denne uken?

- Det blir muligheter for å øke faglig kompetanse, for eksempel innen legemiddelhåndtering. Vi har også flere sesjoner hvor man kan lære å fremstille sin kompetanse på best mulig måte, eller å få bedre forståelse for LEAN metodikken.

  • 3. Ryktene sier at Jørgen Skavlan kommer?

- Det stemmer! Jørgen Skavlan kommer med to foredrag, på mandag og torsdag. Dette er en sjelden mulighet å se den kjente legen og foredragsholderen «live». Jeg gleder meg!

  • 4. Hvor finner vi timeplan og påmeldingskjema?

-Det finner dere i invitasjon som alle skal ha fått tilsendt på e-post.

  • 5. Har du noen tips til deltagere?

- Husk å avklare deltakelse med lederen før dere melder dere på – det er viktig på grunn av planleggingen av bemanningen. Samme kurs tilbys flere ganger i løpet av uken, slik at flere kan få med seg det de ønsker. Likevel er det lurt å være rask med påmeldingen, siden sesjoner har begrenset antall deltagere.

Ønsker alle en god og inspirerende faguke!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.